Markt 11 | 8471 AS Wolvega | Tel 06 5060 1750
Tjibbe Boringa

Wat bied ik:

Vanaf 1 juli 2018 hoef je niet meer zelf naar de praktijk te komen, maar kom ik, als jullie dat prettig vinden voor de zwangerschapscontrôles en echo's, naar jou toe.
De eerste kennismaking met jullie kindje, kan dan gewoon bij je thuis, op je eigen bank of bed! Hoe leuk is dat? Ook de organisatie om, als het niet je eerste kindje is, op tijd op de praktijk te zijn (in weer en wind), is dan verleden tijd.
Maar voor mensen, die dit toch niet zo'n prettig idee vinden, is het ook mogelijk, om naar mij toe te komen in het gebouw van de G.G.D. aan de Markt 11 in Wolvega (tegenover de bibliotheek)
Hier zit ook het consultatiebureau, dus korte lijntjes met o.a. de J.G.Z verpleegkundige. (Mijn spreekuren vallen met opzet niet samen met het consultatiebureau, om ongewenste ontmoetingen te voorkomen).

Verloskunde weststellingwerf staat voor persoonlijke en deskundige zorg. Dit kan ik bieden, doordat ik dus alleen ben, laagdrempelig en flexibel werk en o.a. gebruik maak van een "bevalplan" (zie later).
Ik sta open voor al jullie wensen en heb ruime ervaring met bijvoorbeeld de verschillende baringshoudingen, zoals bad en baarkruk. (Deze laatste heb ik altijd bij mij).
Door regelmatige (bij)scholing; het bijwonen van symposia en het bijhouden van vakliteratuur, zorg ik er voor, mijn kennis en vaardigheid op peil te houden en opgenomen te blijven in het "kwaliteitsregister" van de K.N.O.V. (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Verder ben ik nauw betrokken bij het Verloskundig Samenwerkings Verband van de Tjongerschans, wat betekent, dat ik regelmatig contact en overleg heb met collega's; gynaecologen en kinderartsen.
Bij mij kun je rekenen op:
- zwangerschaps-, bevallings- en nazorg op maat
- zwangerschapscontroles aan huis, als je dat prettig vindt
- zeer flexibele agenda
- praktijkruimte in Wolvega
- avondspreekuur
- (basis)echo's thuis of in de praktijk
- 24/7 bereikbaar, ook voor "niet spoed"
- (indien gewenst) uitgebreide miskraamzorg
- gratis zwangerschapscursus
- 4x per jaar info-avond over de bevalling
- regiofunctie voor het knippen van te korte tongriempjes
  (www.borstvoeding.com) (per 1-1-2021 helaas door het minsterie van VWS verboden!)
- mamacafé in Wolvega 
- leuke cadeautjes bij inschrijving
-  enz.

(Trouwens, alle zorg valt binnen de basisverzekering!)


Nog even een paar cijfers:
- de praktijk bestaat sinds juni 1997, dus al bijna 24 jaar!
- dus samen met 10 jaar verloskamers in het ziekenhuis, ruim 33 jaar ervaring.
- dat betekent, dat ik ruim 5000 zwangerschappen en bevallingen begeleid heb.
  Markt 11 Wolvega