Markt 11 | 8471 AS Wolvega | Tel 06 5060 1750
Tjibbe Boringa

Wie ben ik:

Zoals je ziet, ben ik al wat ouder, maar "young at heart".
Ik denk, dat het voordeel hiervan is, dat ik veel ervaring en mensenkennis heb. Het feit, dat ik alleen ben, betekent daarbij ook, dat je mij goed leert kennen, en ik jullie.
Ik werk niet met een secretaresse, zodat je mij altijd direct aan de telefoon krijgt, voor het beantwoorden van vragen e.d, maar natuurlijk ook in geval van spoed.
Even voorstellen:

Na 10 jaar als verpleegkundige op de verloskamers van het ziekenhuis in Sneek gewerkt te hebben, ben ik verloskunde gaan studeren in Engeland. Na mijn diplomering, heb ik in 1997, samen met een vaste waarneemster, de verloskunde overgenomen van de huisartsen en zijn we de "Verloskundigenpraktijk Weststellingwerf" gestart.
Na een aantal jaren met nog een derde verloskundige gewerkt te hebben, ben ik sinds juli 2018 weer alleen en werk ik, voor waarneming e.d, samen met de praktijk "Juf Ooievaar".
Omdat zwanger zijn en kinderen krijgen zo'n belangrijke periode is in het leven en je het niet kunt "overdoen", vind ik het belangrijk, dat dit een goede ervaring wordt en met een goed resultaat: een gezonde moeder en een gezonde baby! Dat ik daar aan mag meewerken, beschouw ik als een groot voorrecht. Het dwingt ook iedere keer weer respect af, te zien waartoe het lichaam van de vrouw in staat is. Dat wetende, heb ik het volste vertrouwen in jouw kunnen!
Ik ben getrouwd, heb twee volwassen dochters en inmiddels twee heerlijke kleinkinderen.
Voor een filmpje van een kort interview: www.omropfryslan.nl/utstjoering/hea-fan-20-oktober-2015-1820